Mijn eerste avondvullend programma met ons ma was in Borsbeek op 11-08-2009. Ik was toen nog maar 11 jaar en ik stond al met mijn accordeon op een podium. Ik voelde mij daar dadelijk echt thuis hoewel ik in het begin wel wat zenuwachtig was... maar ‘k heb het overleefd dus het was allemaal niet zo erg. Hiernaast vindt je nog een fragment van ons eerste avondvullend programma van het toen nog ZoMaMuZant.

Over Sebastian

Hallo,

Ik ben Sebastian, 20 jaar oud. Zoals je waarschijnlijk al vernomen hebt, speel ik accordeon. Ik ben begonnen op mijn 10de verjaardag toen mijn meter Karolien Biesemans op bezoek kwam. Ze had voor het eerst haar accordeon meegenomen en we mochten allemaal eens proberen... het was liefde op het eerste gezicht. Maar genoeg gezeverd, welkom op mijn pagina !!!

Eerste avondvullend programma
Dat was nu een echt wow-moment ! De mogelijkheid krijgen om daar te mogen spelen is echt zalig...dat is iets om zeker mee te nemen naar mijn volgend leven. Koen Huygebaert stelde zelf voor dat ik mee zou spelen met de Vaganten. En zo gezegd zo gedaan. :-) daar stond ik dan voor een vol sportaleis. Ik deed mijn ding en als het gedaan was, een duizelingwekkend applaus......en ik had ik goesting voor meer. Maar het had niet mogen zijn dit jaar. 
volgende
keer 
misschien. :-)
Sportpaleis
adiemus

2008

  nu
eerste noot op een accordeon

Tijdlijn

Ludo Mariën (hoofdleraar conservatiorium Antwerpen en accordeonleraar aan de muziekaccademievan Mol) bedacht het concept om Adiemus om te zetten van symfonisch orkest naar accordeonensemble. Het resultaat: een uniek arrangement voor studenten van het DKO !


Door de samenwerking met accordeonensembles van verschillende muziekacademies wordt het een echt crossover-project met een meer dan 120 man sterk accordeonorkest, aangevuld met basaccordeons, celli en contrabassen, begeleid door nog slagwerkensemble, keyboard en dwarsfluit. de samenwerking tussen de Molse Academiekoren en diverse koren uit de Molse regio maken samen de grote kern van het orkest: een 140 man sterk vrouwenkoor.

juni 2016 : Ik heb onlangs het eindexamen van de Kunsthumaniora gespeeld, en ingangsexamen gedaan bij het Concervatorium van Antwerpen. Met grote onderscheiding ben ik toegelaten, nu kan het echte werk beginnen !

Ik heb er alvast veel zin in.


https://www.youtube.com/watch?v=_Y-qjjiG0zY


Dankjewel iedereen die me geholpen en gesteund hebben met mijn accordeonstudie

de afgelopen jaren.

Ik start met veel goesting het 2de jaar ‘klassieke’ accordeon aan het concervatorium van Antwerpen. Dat we daar alleen maar klassieke muziek zouden spelen is natuurlijk gelogen :-)